Underbara tyger från Designers Guild!

/dg-bild-124636.jpgI samband med Möbelmässan i februari passade vi på att besöka Designers Guilds showroom i Stockholm och signade upp för att bli återförsäljare till dessa underbara tyger (igen).
Ja, på det glada 1980-talet drev ju jag (Bibbi) en tapetserarverkstad & tygbod i Linköping och då såldes där Tricia Guilds tidiga kollektioner. Då var hon fortfarande ganska okänd i Sverige, men oj vilka tyger!

/dg-bild-124635.jpgJa, tygerna är sannerligen inte sämre idag, men ingår i en så ofantligt mycket större kollektion. Framför allt har hon utvecklat utbudet av strukturer och enfärgat i alla möjliga kvalitéer. Det är en väldans tur det, eftersom jag minns från förr att det var ganska svårt att matcha hennes unikt färgsatta mönster med något annat, Tricia Guild lever i sitt eget färguniverum! Men nu så behöver vi inte oroa oss för det längre, alla de enfärgade skalorna stämmer in i hennes mönstrade värld!

Se gärna tygerna på hennes hemsida...såklart matchar vi webbshopens priser, och erbjuder dessutom sömnad och montering av dina textilprojekt!

Välkommen att se och känna på tygerna!

29 Apr 2020